Efter en lång dags fixande

Den här helgen har varit en skön blandning av fixande i huset och njutande framför brasan. I eftermiddags fick det även bli en ölpaus i fotostudions lilla bar och fikahörna.

Baren i fotostudion

Som synes är det en del kvar för att få det riktigt mysigt. Det ska till lite mysigare belysning och bilder på väggarna. Men här ska kunder och kursdeltagare snart kunna fika och mingla. I bakgrundens till höger syns vår lilla samling med historiska foto och it-prylar . I hyllan under hittar du diverse fotoböcker. I hyllan till vänster syns diverse rekvisita.

Bardisken har varit med i många år. Ursprungligen byggdes den på tidigt 1990-tal för att passa på Grafia (Folkes pre-pressföretag där Ulrik även jobbade), när Grafia flyttade till Korsgatan så passade den inte riktigt in utan hamnade den i den lokal som sedan blev vår första fotostudio. Därefter har den fått flytta med från studio till studio. Barstolarna heter Amat-3 Twist är ett nytt fynd, de är begagnade och har tidigare stått i Storans bar. Robusta designstolar i aluminium och plast. Lampan är också ett nytt fynd och är köpt på Jordnära i Alingsås.

Det här inlägget postades i Belysning, Fotostudio och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Efter en lång dags fixande

  1. Christer karp skriver:

    Jag vill ju gärna få en anledning att besöka denna till synes trevliga bar. Du håller mig väl uppdaterad på kommande kurser så jag får en anledning att övertala chefen om en vidareutbildning inom produktfoto eller något som ligger i närheten av det området.

    /Christer Karp
    Henningsons Tryckeri
    Borlänge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.