Arbetsdag med alla grannarna

Vår gemensamma lilla väg behöver rustas upp. Regnet har gröpt djupa fåror i vägen och slyn skymde sikten ut mot landsvägen. För ett par veckor sedan hade vi ett trevligt vägmöte där vi diskuterade hur vi skulle få ordning på vägen. Vi enade oss för att ha ett par korta arbetsdagar då vi skulle gräva diken, laga hål och fixa. Sista gången ska vi avsluta med fest på gatan.

Första arbetsdagen inföll på kvällen fredagen den 13:e, och vi skojade om valet av dag. Men bortsett från regnskurarna så blev det en jättelyckad arbetsdag. Alla jobbade hårt och vi fick massor gjort. Bland annat fick vi grävt ca 50 meter dike för att leda bort vatten. Om man är många som jobbar ihop så går det att få mycket uträttat!

Det här inlägget postades i Björboholm och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.