Pingvinpalatset i vinterskrud

Pingvinpalatset i vinterskrud

Jag ska inte påstå att jag är missnöjd med den milda vintern, för som nybliven husägare uppskattar man låga elräkningar. Fast samtidigt är det mysigt att se Björboholm i vinterskrud. Det blir ljust och fint.

Vägen mot Wallers udde

Idag jobbar jag hemifrån så därför unnade jag mig en liten promenad utmed den gamla järnvägen i riktning mot byn. Ungefär halvvägs dit passerar jag vägen som går ut mot Wallers Udde och inser att den här kurviga vägen måste jag plåta i sommar, den kan bli en rätt fräck komposition. Det finns över huvud taget en hel del potentiella motiv i trakten. Dels den vackra naturen, men sen också alla maffiga gamla träkåkar.

Jag har uppmärksammat en (lantlig?) företeelse som jag uppskattar. När man möter folk så hälsar man och tar gärna en liten pratstund. Idag blev den en ganska lång pratstund med några av grannarna på gatan och med ett flertal hundägare från hus lite längre bort.

Vårt hus sett från östsidan i riktning mot sjön Mjörn. Vid den disiga horisonten skymtar Sunnerö.

Det här inlägget postades i Björboholm, Väder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.