Besök på kennel

Valpbilder

Full fart på valparna

Enda sen vi flyttade hit har det känts som det saknats en hund i huset. Vi har ju i och för sig ofta haft Tollaren Vinga på besök, men det är inte samma som att ha en egen. Men nu är det äntligen en valp på gång. Efter mycket vånda kring att välja ras bestämde vi oss för en Golden Retriever avlad på jaktlinjer. Vi har tingat en valp hos Kennel Seaspririt och idag var vi och besökte valparna. Nu är de drygt fem veckor gamla. Det var svårt att åka där ifrån, det var väldigt mysigt att kela med valparna. Ännu vet vi inte vilken av dem som kommer att flytta hem till oss, bara att det är av de goa små gula från denna kull.

This entry was posted in Hund and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Besök på kennel

  1. Barbro says:

    Oj vilka sötisar. Jag är avundsjuk på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *