God morgon – soluppgång över Mjörn

Soluppgång från över MjörnDet finns mycket som är bra med att bo i vårt hus. Många av de egenskaperna är naturligtvis samma som i många andra hus: varmt och skönt, bra kök, bra badrum. Men en av de egenskaper som jag uppskattar otroligt mycket så här års är soluppgångarna. Framförallt dagar som är lite disiga. Samtidigt som vi äter frukost målar naturen vyn utanför våra fönster med intensiva färger. Och det ser olika ut varje morgon. Till och med dagar med vad man brukar kalla för skitväder så blir det ofta en vacker soluppgång.

Mia har massor av soluppgångsbilder i telefonen som hon fotograferat på vägen till bussen. Den som jag har lagt upp här är fotograferad sittandes vid mitt skrivbord precis när jag ska börja dagens arbete. Vilken lyxig start på dagen!

This entry was posted in Båt och sjö, Björboholm and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.